Moving Forward is a contemporary extension in Conservation Area – Vertical slatted timber and grey t


Moving Forward is a contemporary extension in Conservation Area – The vertical slatted western red cedar cladding has been installed with the grey through colour render behind, the existing concrete roof tiles have been relaid onto the pitched roofs, the aluminium fascias and soffits are progressing and the contrast between the old random coursed stone and the clean white render is coming together nicely. I cannot wait for the scaffolding to come down to reveal the extension.


Studio Address: 

12C Bank Street, Ossett, WF5 8NL 

The Studio is open from 9am to 5pm Mon – Fri. (By Appointment Only…)

Postal Address:

4 Rushmead, Court, Ossett, WF5 0NZ

General Contact t: 01924 275 594

Technical  Contact t: 01924 265 295 info@transformarchitects.co.uk

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

© 2004 - 2020 by Transform Architects

Contemporary Residential Architects, Disability Architects - Disability Adaptations - Disability New Build Dwellings - Self Builds &  Extensions.