This elevated makeover with extension and alterations near Thirsk is now complete.
Use:
The extension was designed to take advantage of the fantastic views and bring the kitchen, dining and lounge spaces together to encompass garden and the landscape beyond, the existing garage was converted into a formal lounge and the existing lounge was split into two elements to create a home office / study.
The master bedroom has a new snug space which maximises the views with an elevated small external balcony space for those fantastic summer evenings.
Elevated Makeover Thirsk sm
We added:
  1. A full rear single storey extension.
  2. A part width second storey rear element above.
  3. The existing lobby porch moves forward to the front building line.
  4. The conversion of the existing garage
  5. A full window upgrade and colour change
  6. Internal alterations.
  7. The addition of cedar cladding to unify the design.

Thirsk Internal