BEFORE & AFTER: Contemporary rear extensions and internal alterations on a Victorian house in Sheffield. This is phase one complete, phase two should be starting when the sun shines again.

Stone and black windows extension

Existing Detached Stone House

Existing Detached Stone House


BEFORE & AFTER: Contemporary garden room with a dynamic roof form on a traditional countryside stone house, enclosing a previously under used space by placing a roof in a metal deck finish, infill windows and cedar cladding. The works were about 85% finished when the photo was taken.
Aluminium cladding and cedar soffitgarden room space

 

 

 


Contemporary rear extension in near Hull. White render, water feature, lots of glass, fire pit, rain chain detail, Italian kitchen and lots more…

Contemporary two storey extension